
Дельфійський швидкий суп
Рецепт дельфійського швидкого супу зацікавить насамперед тих, хто вирішив схуднути або просто перейти на здорове харчування. Це низькокалорійний, корисний, незвичний супчик, інгредієнти якого є багатим джерелом вітамінів і мінеральних елементів. Незвичність супу полягає в тому, що його основа - овощефруктовий сік і пюре з авокадо. Теплова обробка не потрібна. Цей суп готується із сирих продуктів. Дельфійський швидкий суп дуже просто і швидко готувати, маючи під рукою соковижималку і блендер.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
5 шт.
Стебло селери
4 шт.
Буряк
0,25 шт.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1 шт.
Авокадо 500г
3 шт.
Карі Carmencita 40г
2 ч. л.
Часник
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Кінза 70г
за смаком
Огірки солені
0,5 шт.
Етапи приготування
01
За допомогою соковижималки вичавити сік з яблук, буряка, моркви і селери.
02
Перелити суміш соків в чашу блендера, додати 2 авокадо, перець, карі, часник і сіль, подрібнити до стану пюре.
03
Нарізати шматочками авокадо, помідори і огірок, розкласти в тарілки, залити супом із блендера. Посипати зверху кінзою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)