
Риба, запечена по-хорватськи
Рецепт ніжної, соковитої запеченої риби під «сольовою ковдрою». Якщо ви коли-небудь подорожували по Хорватії, то, безсумнівно, зустрічали цю страву в будь-якому ресторанчику на березі моря. Бажано для запікання в солі використовувати морську рибу жирних і помірно-жирних сортів, наприклад, палтус, скумбрію, камбалу або будь-яку іншу на ваш смак. Саме такі сорти риби є найбільш корисними для організму, на думку дієтологів. Адже вони містять не просто жири, а дуже корисні та необхідні поліненасичені жирні кислоти (омега-3). Тому такий рецепт буде дуже доречним для тих, хто піклується про своє здоров'я.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
400 г
Сіль Єгипет
500 г
Приправа Kotanyi Трави італійські 14г
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу помити, видалити зябра і нутрощі. Добре промити в середині. На деко застелити фольгу. Духовку розігріти до 200 градусів.
02
На фольгу висипати шар солі, товщиною близько 0,5 см. На сіль укласти підготовлену рибу. Рештою солі накрити рибу. Поставити деко в духовку і випікати близько 20 хвилин. Потім дістати деко з духовки і витягти рибу з солі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)