
Яєчний паштет з корнішонами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
50 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Сир кисломолочний Домашній
100 г.
Зелень мікс 100г
за смаком
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 10% 125г
60 мл.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Огірки корнішони Ніжин солоні
2 шт.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
7 г.
Соус Акура Чилі солодкий 200мл
7 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю очистити. Масло попередньо дістати із холодильника, воно має бути кімнатної температури.
02
Змішати в чаші блендера яйця, зелень, цибулю, масло, корнішони, сир, вершки, гірчицю, чилі, посолити і поперчити за смаком. Подрібнити блендером суміш до однорідної консистенції.
03
Перекласти в формочку паштет, дати настоятися протягом деякого часу. Зберігати в холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)