
Вінегрет з грибами
Вінегрет - один з самих популярних салатів на пострадянському просторі, в російській кухні з'явився в XIX столітті і є запозиченням із західноєвропейської кухні. Простий в приготуванні і обов'язковий в раціоні для тих, що постять і вегетаріанців. Вінегрет з грибами - дуже вдала варіація звичайного класичного вінегрету. Гриби містять вітаміни А, В, З, РР і різні мінеральні речовини, а також багато екстрактних і ароматичних речовин, які добре впливають на травлення. Для приготування вінегрету використовують солоні або мариновані гриби. Вони відмінно поєднуються з відвареними овочами і надають салату нотку пікантності.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
1 шт.
Картопля фасована
2 шт.
Морква
1 шт.
Гриби Печериці мариновані по-домашньому
200 г.
Огірки солоні
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
3 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Буряк, картоплю і моркву відварити. Після, остудити і нарізати маленькими кубиками.
02
Цибулю очистити, дрібно нарізати. Гриби і огірки нарізати кубиками.
03
У мисці збити рослинну олію разом з лимонним соком. Всі нарізані овочі викласти в салатницю, заправити соусом з олії і лимонного соку. Посолити і поперчити за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)