
Тайський салат зі свининою і креветками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе Rocheblin гірської свинини в'ялене
150 г.
Креветки Королівські сирі
15 шт.
Капуста
150 г.
Морква
0,5 шт.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
100 г.
Перець чілі зелений
1 шт.
Лимон
0,5 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
0,5 ст. л.
Етапи приготування
01
Чилі перець подрібнити в блендері. Свинину дуже дрібно порізати. Моркву і креветки очистити. Капусту і моркву порізати соломкою довжиною близько 4 см.
02
В окрему миску додати нарізаний чилі перець, цукор, сік половини лимона і ретельно перемішати до розчинення цукру.
03
У киплячу воду закинути свинину, готувати на сильному вогні протягом 15 хвилин. Витягнути м'ясо за допомогою шумівки.
04
У цю ж воду закинути овочі та креветки і варити 3 хвилини, далі витягнути за допомогою шумівки.
05
Змішати м'ясо, овочі, креветки і соус, перемішати і подавати в теплому вигляді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)