
Оселедець, запечений з картоплею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
500 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Цибуля
1 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
50 г.
Борошно 7 1кг
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Масло вершкове домашнє
за смаком
Етапи приготування
01
Сковороду змастити вершковим маслом. Картоплю почистити, нарізати скибочками й укласти в сковороду.
02
Свіжий оселедець почистити, прибрати нутрощі, розрізати рибу на невеликі шматочки, укласти поверх картоплі.
03
Цибулю дрібно нарізати і посипати нею оселедець. Зверху присипати борошном і полити олією. Закрити сковороду кришкою і тушкувати на слабкому вогні 20 хвилин.
04
Для заливки вилити в миску яйця. Додати до яєць молоко і злегка збити отриману суміш віночком.
05
Отриману суміш вилити на вже готову картоплю з оселедцем. Тримати на вогні, поки вилита заливка не загусне і зверху не утвориться рум'яна скоринка. Посолити і поперчити за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)