
Рулети з індички з бананами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Індичка з грибами
800 г.
Банани SantaVita сушені 100г
2 шт.
Карі Carmencita 40г
1 ч. л.
Спеція Коріандр мелений
за смаком
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Лимон
1 шт.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
150 мл.
Сметана Ферма 15% 300г
4 ст. л.
Етапи приготування
01
Для приготування соусу в мисці змішати сметану, йогурт, додати 0,5 ч. л. карі, 3 ст. л. вичавленого лимонного соку і цедру лимона. Все ретельно перемішати. Прибрати в холодильник, поки не знадобиться.
02
Нарізати м'ясо на ескалопи, відбити до товщини 3-4 мм. Посолити і поперчити кожний ескалоп, а також присипати коріандром і карі.
03
Банани очистити від шкірки, нарізати уздовж на 4 частини, загорнути банани в м'ясо. Змастити кожен рулет маслом, скріпити зубочисткою.
04
Розігріти духовку до 180°C, покласти на застелене фольгою деко рулетики, випікати протягом 25 хвилин.
05
Подавати готові рулети разом із соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)