
Червоний карі зі свинячими реберцями, картоплею і тофу
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г.
Цибуля
150 г.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
50 мл.
Лимон
20 г.
Часник
20 г.
Картопля фасована
1 кг.
Ребра свинячі
1 кг.
Кокосове молоко Suree 165мл
200 мл.
Соус соєвий Chong 1л
50 мл.
Тофу Агропрод
200 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
2 л.
Паста Akura Карі червона 50г
2 ст.л.
Імбир
100 г.
Етапи приготування
01
Нарізати дрібно цибулю, імбир та кубиками картоплю. Потім у сковороді обсмажити на рослинному маслі та великому вогні до золотистого кольору, цибулю з пастою карі. Додати нарізаний імбир та смажити, помішувати ще дві хвилини.
02
Свинячі реберця порізати на рівні частини та помістити до отриманої суміші на сковороду. Продовжувати смажити до отримання коричневої скоринки реберець. Повільно додавати нарізану кубиками картоплю та вкинути трішки часнику, для запаху. Смажити ще тридцять секунд. Після чого залити бульйоном та тушкувати протягом двадцяти хвилин.
03
Влити соєвий соус, всипати цукор, додати кокосове молоко, перемішувати і тушкувати ще п’ять хвилин. Влити сік лимона для смаку та нарізаний кубиками тофу, перемішати та вимикати, коли карі почне булькати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)