
Лимонні креветки
М'ясо цього представника ракоподібних у багатьох країнах світу вважається справжнім делікатесом. Креветки - неймовірно корисний продукт. Концентрація корисних мікроелементів в креветках вражає. Вона в 50 разів більше, ніж у м'ясі. У продажу можна знайти креветки в різному вигляді: охолоджені, заморожені, готові, консервовані. Найбільш корисними вважаються свіжозаморожені креветки. Найчастіше в магазинах можна зустріти заморожені варені креветки. Рецепт "Лимонні креветки" вимагатиме від Вас мінімум часу і зусиль. Креветки запікаються в духовці під оригінальним соусом, інгредієнтами якого є вершкове масло, лимонний сік, часник і зелень: базилік і розмарин.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки Delfin чищені заморожені 200г
400 г.
Масло вершкове домашнє
400 г.
Часник
4 шт.
Базилік у горщику
25 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
50 мл.
Розмарин 50г
25 г.
Етапи приготування
01
Викласти на деко заморожені неочищені креветки.
02
У блендер додати масло, часник, зелень - базилік, розмарин, влити лимонний сік, перемішати.
03
На кожну креветку на деко викласти трохи суміші з чаші блендера.
04
Запікати креветки протягом 30 хвилин в розігрітій духовці до температури 160°C. При подачі викласти креветки на тарілку, полити зверху соусом із деко.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)