
Курка по-герцогськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудинка куряча
4 шт.
Масло вершкове домашнє
1,5 ст. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ч. л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
4 ст. л.
Портвейн Graham's Fine White білий 19% 0.75л
4 ст. л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 10% 125г
4 ст. л.
Бренді Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0,7л
2 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
1,5 шт.
Етапи приготування
01
Розігріти сковороду, покласти в сковороду вершкове масло і влити рослинну олію. Викласти курячі грудки, обсмажувати до золотистого кольору.
02
Додати до курки в сковороду бульйон і бренді, тушкувати до готовності курки. Перекласти готове м'ясо на гарячі тарілки.
03
Змішати в невеликій каструлі вершки і яєчні жовтки, перемішати. Поставити на вогонь, нагріти, але не доводити до кипіння. Влити в суміш жовтків і вершків теплий бренді, підпалити. Коли соус вигорить, полити ним курку на тарілці, подавати відразу ж.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)