
Холодний суп гаспачо з моцарелою
Якщо вам захотілося чогось нестандартного і не зовсім традиційного, тоді можете приготувати чудову страву іспанської кухні. Гаспачо - це холодний суп з перетертих помідорів. Гаспачо прийшло до нас з Андалузії. Виникла страва гаспаччо досить давно. На півдні Іспанії прості люди часто готували страву, в якій змішували воду, оливкову олію, оцет, черствий хліб і часник. Така нехитра страва була повсякденною їжею бідних людей, які не знали як і чим прохарчуватися на плантаціях. Сьогодні цей "суп бідняків" - гаспачо став дуже актуальним, модним і популярним. У кращих ресторнах він вже коштує недешево і не вважається тепер їжею бідняків. Все змінюється з плином часу...
Подавати суп гаспачо найкраще з грінками .
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
1 кг.
Сир моцарела Lel 45%
140 г.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
2 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Базилік у горщику
за смаком
Етапи приготування
01
З усіх помідорів необхідно акуратно зняти шкірку, а потім нарізати на середні шматочки.
02
Скласти шматочки помідорів в чашку для блендера. Туди ж додати бальзамічний оцет, оливкову олію, цукор і все посолити за смаком.
03
Перебити інгредієнти блендером до однорідної маси.
04
Моцарелу порізати на середні шматочки.
05
Розкласти по тарілках шматочки сиру і залити їх раніше приготованою масою із помідорів. Зверху прикрасити листочком базиліка.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)