
Шоколадний пудинг з чарівним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
60 г.
Борошно 7 1кг
90 г.
Спеція Кориця мелена
1 ст. л.
Какао-порошок Аромікс 100г
5 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
400 мл.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку на 180°C. Змастити форму вершковим маслом.
02
Просіяти борошно, корицю і 1 ст. л. какао. Все перемішати.
03
В іншу ємність покласти масло, 100 г. цукру, 2/3 чашки молока. Нагріти, але не варити, щоб масло і цукор розчинилися. Перемішати.
04
Додати просіяну борошняну суміш і розмішати до однорідності.
05
Вилити масу у форму об'ємом 1,5 літра (можна у кілька формочок).
06
Перемішати цукор, що залишився і 4 ст. л какао. Просіяти суміш на підготовлену масу.
07
Вилити зверху молоко, що лишилось. Випікати 50 хвилин (або більше, до готовності).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)