
Баранина, маринована в ківі та м'яті
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баранина ребро
700 г.
Ківі Flora Голд, 2шт
3 шт.
Лимон
0,5 шт.
М'ята 50г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
М'яту промити і дрібно нарізати.
02
Ківі очистити від шкірки і подрібнити в блендері.
03
Для маринаду потрібно: змішати в окремій мисці пюре ківі і м'яту, а потім додати сік з половинки лимона. Все добре перемішати.
04
Покласти баранину в миску з маринадом, посолити і поперчити, за смаком. Поставити в холодильник і залишити маринуватися приблизно 1,5-2 години.
05
Потім сформувати невеликі котлетки і викласти їх у форму для запікання. Зверху полити маринадом і поставити форму в духовку. Запікати при температурі 180°С протягом 40-50 хвилин. Якщо м'ясо почне пригорати, можна накрити його фольгою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)