
Тушковані баклажани по-сицилійськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани гриль
2 шт.
Орегано Auchan 20г
1 ч. л.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Часник
2 шт.
Цибуля червона
1 шт.
Петрушка 70г
1 пучок
Каперси Iberica 250г
2 ст. л.
Оливки Aro різані 4250мл
50 г.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
3 ст. л.
Помідори рожеві фасовка
5 шт.
Мигдаль смажений
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Нарізати баклажани великими шматками, очистити цибулю і подрібнити її. Обірвати листя петрушки, стебла подрібнити. У разі якщо каперси солоні, їх необхідно заздалегідь вимочити у воді від зайвої солі. Нарізати помідори.
02
Поставити сковороду на вогонь, влити олію, розігріти, викласти в сковороду баклажани, додати сіль і орегано, перемішати. Тушкувати протягом 5 хвилин на сильному вогні, постійно помішуючи.
03
Додати в сковороду цибулю, стебла петрушки і подрібнений часник, долити трохи оливкової олії. Висипати оливки і каперси, додати оцет. Після випаровування оцту викласти в сковороду помідори. Готувати протягом 15 хвилин на маленькому вогні.
04
Заправити перцем, додати мигдаль, висипати листя петрушки. Перемішати всі інгредієнти в сковороді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)