
Лазанья зі шпинатом і кисломолочним сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби Auchan Лазанья 500г
6 шт.
Шпинат Spela різаний порцiйний заморожений 300г
400 г.
Сир кисломолочний 9%
200 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 г.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Цибуля
1 шт.
Часник
1 зубчик
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Борошно 7 1кг
50 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Етапи приготування
01
У невеликій каструльці розтопити вершкове масло і, постійно помішуючи, всипати борошно, обсмажити 2 хвилини. Потім тоненькою цівкою, постійно помішуючи, влити молоко, довести до кипіння і тримати на повільному вогні до загусання. Приправити сіллю, чорним перцем і тертим мускатним горіхом. Соус готовий.
02
В окріп по одному опускати листи лазаньї. Витягати через 1-2 хвилини.
03
Шпинат розморозити. У великій сковороді нагріти оливкову олію, обсмажити дрібно нарізані цибулю і часник. Додати шпинат. Приправити сіллю і перцем, добре перемішуючи. Готувати 3-5 хвилин, поки шпинат не почне в'янути. Прибрати сковороду з вогню. У шпинат вбити яйце і додати кисломолочний сир.
04
Духовку розігріти до 190°C.
05
У форму для запікання влити частину соусу, укласти перший лист, зверху - начинку. Закрити другим листом, полити соусом.
06
Продовжувати чергувати листи, соус і начинку. Останній шар - лист намазаний соусом.
07
Запікати протягом 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)