
Корнуольські пиріжки
Корнуольські пиріжки - страва англійської кухні. Це гарячі напівкруглі пиріжки з м'ясною начинкою. Батьківщиною цієї страви є графство Корнуолл на південному заході Англії, де в XVII-XIX століттях місцеві шахтарі брали такі пиріжки з собою у забій. З тих пір вони стали традиційною стравою не тільки в даній місцевості, але і придбали величезну популярність по всій Англії. Крім звичної начинки з м'яса, існує й безліч інших її варіантів. Це може бути і картопля з цибулею, і шинка, і рис з яйцем, і сир з цибулею-пореєм. Важливо, щоб пиріжки подавалися теплими, відразу з духовки.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Цибуля червона
1 шт.
Вирізка яловича охолоджена
300 г.
Тісто Kulinarium Meister Пісочне 500г
500 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200°C. Тісто розкачати в лист, розділити на 4 круглих пласта, розміром 18 см.
02
У мисці змішати нарізане маленькими шматочками м'ясо, подрібнену цибулю, влити трохи води, посолити і поперчити за смаком.
03
Викласти начинку на кожен пласт, краї тіста змастити збитим яйцем, защипнути краї. Поставити деко з пиріжками в холодильник на 15 хвилин.
04
Зменшити температуру духовки до 180°C, покласти деко з пиріжками в духовку, випікати протягом 45 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)