
Картопляний суп (протертий)
Супи-пюре порівняно недавно з'явилися в нашому раціоні, але тим не менш вже встигли отримати досить широке поширення. Головна перевага протертих супів (так по-іншому називають супи-пюре) - відмінна засвоюваність завдяки ніжній консистенції страв. Крім того, вони дуже корисні. Запропонований картопляний суп (протертий) - дуже ніжний і смачний супчик, який сподобається всім, хто його спробує. Головний інгредієнт супу - попередньо відварена картопля протирається через сито і розбавляється рідиною, в якій вона варилася, і молоком. Замість яєчного жовтка за бажанням можна заправити суп морквяним соком.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Картопля фасована
2 шт.
Масло вершкове домашнє
1 ч. л.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл.
Етапи приготування
01
Промити картоплю, очистити від шкірки, покласти в каструлю, поставити каструлю на вогонь, відварити картоплю до м'якості.
02
Процідити картоплю, вилити рідину в ємність.
03
Відварену картоплю протерти через сито. У миску із протертою картоплею, влити рідину в якій варилася картопля, а також додати молоко. Посолити. Поставити суміш на вогонь. Довести до кипіння.
04
Яєчний жовток розтерти із вершковим маслом, при подачі додати його в суп.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)