
Хрусткий солоний і перчений французький тост
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
8 скибочок
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
3 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Цибуля Еко зелена сушена 6г
1,5 ст. л.
Кінза Pripravka Exclusive Professional сушена 15г
1,5 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Кетчуп Salvest 530г
за смаком
Етапи приготування
01
У мисці збити яйця з сумішшю молока і вершків, перцем, сіллю, цибулею та кінзою.
02
Нагріти середню або велику сковороду на середньому вогні. На дно налити рослинне масло.
03
Хліб розрізати по діагоналі. Кожен трикутник хліба занурити в яєчну суміш і викласти на розпечену сковороду.
04
Обсмажити з кожного боку по 2-3 хвилини до хрусткої золотисто-коричневої скоринки. Викласти обсмажені тости на паперовий рушник і промокнути, щоб прибрати зайвий жир. Подавати з кетчупом або будь-яким іншим соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)