
Німецький сирний торт
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хліб Кулиничі Пшеничний із борошна першого сорту нарізаний 600г
300 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
150 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт.
Мигдаль
50 г.
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
20 г.
Вишня сушена
50 г.
Цукор-пісок
250 г.
Масло вершкове домашнє
250 г.
Сир кисломолочний 9%
750 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч. л.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
30 мл.
Курага Узбекська
50 г.
Етапи приготування
01
Просіяти борошно, додати 200 г. подрібненого масла, 50 мл. вершків, 3 жовтки і 100 г. цукру. Замісити тісто, загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин.
02
Сир розім'яти, додати 100 г. цукру, 100 мл. вершків, 3 яйця, 50 г. масла, крохмаль і ванільний цукор. Збити в блендері.
03
Курагу і вишню промити, залити окропом на 5 хвилин. Злити воду, висушити. Подрібнити мигдаль і курагу, покласти в сирну масу разом з вишнею і коньяком. Перемішати.
04
Тісто розкачати і викласти у форму для випічки, щоб бортики були закриті тістом. Зверху влити сирну масу і поставити в розігріту до 180°C духовку на 40 хвилин.
05
Решту яєчних білків збити з цукром в міцну піну, викласти зверху на торт і випікати ще 20 хвилин. Залишити торт в духовці остигати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)