
Бажі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Волоський горіх
200 г.
Кінза 70г
1 пучок
Часник
2 зубчика
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
1 ст. л.
Шафран Kotanyi натуральний 12г
за смаком
Спеція Хмелі-сунелі
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
50-70 мл.
Етапи приготування
01
У ступці розтовкти волоські горіхи до тих пір, поки вони не перетворяться в пасту (можна замість цього пропустити через м'ясорубку).
02
Окремо потовкти порізану дрібно кінзу з дрібно рубаним часником, посолити, поперчити. Потовкти.
03
У каструлі змішати кінзу з горіхами, шафраном і хмелі-сунелі, уксусом і залити холодною кип'яченою водою до тих пір, поки вона не стане схожою за консистенцією на рідку сметану. Все ретельно перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)