
Макарони (французькі тістечка)
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мигдаль
55 г.
Цукрова пудра Aro 250г
110 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
75 г.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
200 г.
Малина
50 г.
Етапи приготування
01
Подрібнити очищений мигдаль в борошно.
02
Пересипати мигдалеве борошно в миску і змішати з цукровою пудрою. Пересипати суху суміш в кухонний комбайн і перемішати на середній швидкості протягом 3 хвилин.
03
Потім висипати все на деко, застелене пергаментним папером і поставити в духовку, розігріту до 160°C градусів на 5 хвилин. Необхідно суміш нагріти. Потім відразу ж просіяти декілька разів в миску.
04
Збити яєчні білки до стану піни і додати цукор. Продовжувати збивати до стійкої щільної піни.
05
Залишити білки протягом 2 хвилин трохи підсохнути.
06
Обережно з'єднати дві суміші і перемішати – знизу вгору, крутячи миску за годинниковою стрілкою. Потрібно досягти того, щоб суміш виблискувала, була податливою, але не дуже рідкою.
07
Наповнити кондитерський мішок або шприц отриманим тістом і відсадити макарони на пергаментний папір, кожен кружечок діаметром 3-4 см., не більше.
08
Залишити деко з макаронами на 1 годину, щоб вони обвітрилися і вкрилися скоринкою.
09
Випікати при 150°C градусах 15 хвилин.
10
Дати 5 хвилин охолонути на папері, потім перекласти на решітку до повного охолодження.
11
Для крему збити маскарпоне з цукром і подрібненою в пюре малиною. За допомогою кондитерського мішечка видавити начинку на одну половинку і з'єднати з іншою.
12
Залишити на ніч у холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)