
Теплий овочевий салат
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажан
1 шт.
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
1 шт.
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Цибуля
0,25 шт.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Оцет Develey винний білий 6% 250г
за смаком
Сир Сулугуні Домашній рулет 45%
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Баклажан розрізати вздовж на 3-4 частини. Кожну частину порізати брусочками, перемішати з сіллю і залишити на кілька хвилин. З перців видалити серцевину і нарізати тонкими смужками. Цибулю дрібно порізати.
02
Баклажани віджати і злегка обсмажити до золотистої скоринки на рослинній олії. Перекласти баклажани на тарілку, прикрити кришкою, щоб вони не охололи.
03
Перець обсмажити на олії до м'якості.
04
З'єднати обсмажені овочі, дрібно нарізану цибулю, скропити оцтом, перемішати. Сулугуні натерти на терці і посипати ним салат. Подати теплим на стіл.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)