
Соте із анчоусів з броколі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста Броколі
1,25 кг.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл.
Часник
8 шт.
Анчоуси Rizzoli солоні 850г
10 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Макаронні вироби La Pasta Perfetto ріжки 400г
150 г.
Сир Фета Світ Сир 45%
60 г.
Етапи приготування
01
Розігріти сковороду, налити оливкову олію, викласти нарізане філе анчоусів, додати також подрібнений часник. Обсмажувати протягом 5 хвилин до золотистого кольору.
02
Обрізати у капусти черешки. Поставити на вогонь каструлю з 6 л. води, довести до кипіння, посолити, викласти капусту, варити 1 хвилину.
03
Витягнути капусту з каструлі, перекласти на сковороду. Тушкувати 10 хвилин, до м'якості капусти. Прибрати сковороду з вогню, посолити і поперчити за смаком.
04
Відварити пасту, сир нарізати кубиками. При подачі змішати в мисці капусту, пасту і сир, перемішати, розкласти на тарілки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)