
Шоколадний кисломолочний сир з арахісом
Любите кисломолочний сир і вважаєте його дуже корисним? Ви абсолютно праві. Цей чудовий кисломолочний продукт - просто джерело корисних для здоров'я речовин. Єдине, що можемо порадити: використовуйте його як інгредієнт різних страв. Скористайтеся для початку запропонованим рецептом. Шоколадний кисломолочний сир з арахісом - смачний, нескладний у приготуванні десерт. Його консистенція кремова. Кремовості, а також рівномірності у забарвленні цього шоколадного десерту Ви досягнете, старанно вмішуючи какао в кисломолочний сир. Від смаку останнього буде залежати результат приготування страви. Отже, кисломолочний сир вибирайте м'який. Зернистий і занадто кислий - не бажано.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
250 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
3 ст. л.
Фруктоза Akura 150г
2 ст. л.
Цукор ванільний Auchan 8г
0,5 ч. л.
Арахіс смажений
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Викласти кисломолочний сир у миску, обережно додати в нього какао-порошок, перемішати за допомогою блендера.
02
Додати в суміш фруктозу і ванільний цукор, ретельно перемішати до однорідного стану.
03
Всипати в миску арахіс, перемішати. Розкласти в порційні мисочки, поставити їх в холодильник, щоб трохи охолодити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)