
Лінгвіні з овочами та м'ясним фаршем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець червоний
1 шт.
Фарш свинячий
500 г.
Гриби Гливи
200 г.
Броколі
2 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Квасоля зелена Frozen Fruit різана свіжоморожена 300г
200 г.
Кукурудза Rio 420г
1 банка
Макаронні вироби Cantare Лінгвіні 400г
500 г.
Соус соєвий Chong 1л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Фарш обсмажити. Броколі покласти в киплячу воду на 1 хвилину. Квасолю проварити протягом 2 хвилин.
02
Броколі нашаткувати, перець порізати смужками. Гриби дрібно порізати і обсмажити на сковороді з цибулею.
03
Лінгвіні зварити, злити воду. Підсмажити перець, додати броколі, готувати 2 хвилини. Додати фарш, перемішати.
04
Продовжувати тушкувати на маленькому вогні. Додати інші овочі, полити соєвим соусом. Додати лінгвіні і добре перемішати.
05
Влити збиті яйця з сіллю, знову добре перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)