
Кремовий суп із картоплі та цибулі-порею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1 л.
Картопля фасована
3 шт.
Цибуля порей
1 стебель
Морква
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Масло вершкове домашнє
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю-порей вимити, обрізати зелене листя і корінці, а білу частину нарізати невеликими кільцями.
02
Цибулю ріпчасту очистити від лушпиння і дрібно нарізати.
03
Моркву добре вимити й нарізати дрібними кубиками.
04
У каструлі розтопити масло і засипати туди цибулю, моркву і цибулю-порей. Періодично помішуючи, готувати на повільному вогні поки інгредієнти не стануть м'якими.
05
Тим часом очистити картоплю і нарізати її шматочками.
06
Після чого додати в каструлю картоплю, сіль і перець за смаком. Продовжувати готувати близько 5 хвилин.
07
Потім влити в каструлю курячий бульйон і довести його до кипіння. Після чого вогонь зменшити, суп накрити кришкою і варити 35-40 хвилин.
08
Далі суп вилити в чашу блендера і перебити все до стану пюре.
09
Подавати можна як холодним, так і гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)