Королівські креветки у китайському стилі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки Королівські сирі
7 шт.
Сало
100 г
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
0,5 склянки
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 г
Сіль Єгипет
4 г
Соус соєвий Chong 1л
5 мл
Томатна паста Marinado 25% 460мл
50 г
Херес Domecq білий напівсухий 15% 0,75л
20 мл
Цибуля
5 г
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
3 г
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
20 г
Етапи приготування
01
Креветки промийте, видаліть голову, вусики, ніжки і нутрощі.
02
Цибулю і імбир дуже дрібно наріжте.
03
У сковороді обсмажте порізане на шматочки сало, витопивши з нього жир, шкварки видаліть.
04
У гарячий жир покладіть цибулю і імбир, просмажте одну хвилину.
05
Покладіть креветки, також швидко просмажте їх, перевертаючи. Влийте в сковороду вино, закрийте її кришкою і трохи протушкуйте креветки.
06
Потім в бульйоні розчиніть сіль і цукор і влийте його до креветок. Доведіть бульйон до кипіння.
07
Після закипіння закрийте сковороду кришкою, зменшіть вогонь і тушкуйте приблизно 3 хвилини.
08
Введіть томатну пасту і соєвий соус, збільште вогонь, дайте соусу трохи загуснути.
09
У невеликій кількості холодної води розведіть крохмаль, влийте в сковороду і ще трохи прогрійте соус до консистенції густого киселю.
10
Кілька разів переверніть креветки, щоб вони просочилися соусом і зніміть сковороду з вогню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)