
Гусарська запіканка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
1 кг.
Цибуля
1 шт.
Морква
2 шт.
Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
3 шматочки
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Шматки м'яса натерти сіллю і залишити на 30 хвилин. Зняти філе з оселедця.
02
Дрібно порізати цибулю, моркву, оселедець, але не змішувати.
03
Підсмажити до золотистого кольору моркву і цибулю на олії.
04
З'єднати разом оселедець, пасеровку, яйце, хлібний м'якуш, додати сіль і перець. Добре перемішати.
05
На м'ясі зробити поздовжні розрізи через кожні 2 см.
06
У ці розрізи помістити начинку. На дно форми покласти овочі, які вам подобаються, і залити їх бульйоном.
07
Укласти зверху м'ясо і поставити на 50 хвилин в духовку при температурі 150°C. Після дістати м'ясо і обсмажити на олії.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)