
Хліб з бананом
Чи пробували Ви банановий хліб? Ні? Тоді саме час приготувати цей ароматний хлібець. Banana bread більше схожий на пиріг: він солодкий, десертний, з бананом і горішками. Банани краще взяти дуже стиглі, з коричневими цятками на шкірці. Заодно утілізіруєте непридатний в їжу фрукт. Вони будуть легко розминатися і змішаються з тістом до однорідної маси. Розминати банани можна виделкою або за допомогою блендера. В останньому випадку тісто буде більш рідким. Після духовки дати хлібу дійти на столі. Якщо наріжете його гарячим, Вам може здатися, що він недопечений. Насправді це не так: хліб повинен бути злегка вологим всередині.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно Вілія з твердих сортів пшениці 1кг
225 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Масло вершкове домашнє
75 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Волоський горіх
50 г.
Банани SantaVita сушені 100г
4 шт.
Етапи приготування
01
Збити вершкове масло з цукром, додати яйця і продовжувати збивати. Додати розпушувач. Просіяти туди борошно, замісити тісто.
02
Додати пюре з бананів і подрібнені горіхи. Ретельно перемішати.
03
З отриманого тiста сформувати комок у формі батона і викласти на деко з папером для випікання (або у форму для хліба).
04
Випікати в духовці протягом приблизно 50 хвилин при температурі 180°C. Охолодити і подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)