
Фахітос
Фахітос - це національна мексиканська страва. Страва являє собою загорнуту в тортилію різну начинку. Найчастіше для цієї страви беруть свинину та овочі. На відміну від буріто, яке подається вже з начинкою, для фахітос начинку подають окремо від тортилії, і кожен самостійно вибирає, що саме загорнути в тортилію. Тому можна приготувати відразу різні начинки. Поширеною є начинка з курки і квасолі або з морепродуктів. Така страва припаде до смаку вашій родині. В оригіналі страва повинна бути дуже гострою. Цікаво відзначити також той факт, що страва походить з регіону на техасько-мексиканському кордоні у Ріо-Гранд. Там раніше жили ковбої, які й винайшли таку чудову страву.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
400 г.
Перець Каппа солодкий
2 шт.
Цибуля
1 шт.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
50 г.
Часник
5 зубчиків
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Перець і цибулю очистити. Часник дрібно нарізати. М'ясо та овочі нарізати соломкою по 1,5 міліметра.
02
На розігрітій сковороді з оливковою олією обсмажити цибулю 2 хвилини, додати солодкий перець. Смажити ще 2 хвилини.
03
Додати м'ясо, смажити 5 хвилин. Посолити, поперчити. Додати кукурудзу і часник. Тушкувати ще 2 хвилини. Подавати з тортільйою або лавашем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)