
Американський пивний суп
Те, що американці люблять експериментувати з продуктами на кухні, давно не секрет. І скажімо, у них це непогано виходить. Навіть не дивлячись на те, що їх історія не така давня, як, наприклад, європейська, все ж вони вміють дивувати різними рецептами. Ось як суп з пивом. Зразу потрібно відзначити, що такий рецепт точно тільки не для маленьких дітей. Зате для компанії чоловіків або просто друзів - це якраз те, що треба. Використовувати замість бульйону пиво - досить сміливе рішення. Але якщо ви не боїтеся пробувати нові страви, тоді вам якраз буде доречний цей рецепт. Завдяки хлібу і пиву суп виходить досить ситний. Так що їсти його можна навіть без гарнірів і других страв.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Пиво Chouffe темне 8% 0,33л
400 мл.
Хліб житній бездріжджовий 300г
200 г.
Вода негазована Аквуля 2л
0,5 ст.
Цедра лимона Auchan в баночці 45г
1 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Зрізати з хліба скоринки, м'якуш тонко нарізати, залити пивом і залишити на 3 години.
02
По закінченні часу довести до кипіння суміш пива з хлібом, додати цукор, цедру і варити 5 хвилин.
03
Подрібнити суміш у блендері до однорідної маси і знову довести до кипіння. При подачі на стіл оформити вершками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)