
Грог
Грог - це відомий багатьом теплий напій із рому та чаю. Цікаве походження напою і його назви. Олд Грог - це прізвисько одного англійського віце -адмірала Едварда Вернона (початок 18 століття). У ті часи 300 грам грогу були обов'язкові для кожного моряка. Вони випивали цю порцію щодня. Природно, що це викликало порушення дисципліни і порядку. Тільки варили його із одного рому і чаю, без прянощів. Зараз же в грог додають гвоздику, кардамон, корицю. А також цедру лимона. Це дуже популярний напій у європейців. Особливо в холодні місяці року. Спробуйте і ви порадувати свою близьку людину приємний теплим і ароматним напоєм.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
600 мл.
Ром Pott 54% 0,7л
300 мл.
Гвоздика Auchan 10г
3 шт.
Спеція Аніс
6 зірочок
Лимон
1 шт.
Чай чорний Lipton Forest Fruits 1,5г*20шт
2 ст. л.
Мед Літній Мед 750г
5 ст. л.
Перець духмяний Еко 20г
4 горошини
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
3 горошини
Кардамон Еко 6г
0,5 ч. л.
Кориця Еко мелена 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Воду закип'ятити, додати чай, цукор і спеції, перемішати.
02
Влити ром, додати цедру лимона і мед, знову довести до кипіння.
03
Потім відразу зняти з вогню і накрити кришкою на 15 хвилин, щоб грог настоявся.
04
Потім розлити по чашкам і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)