
Соте
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажан
2 шт.
Перець Каппа солодкий
2 шт.
Помідор
4 шт.
Морква
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
1 шт.
Петрушка 70г
15 г
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Баклажани вимити, нарізати кружечками і покласти в солону воду на півгодини.
02
Кільця цибулі обсмажити і викласти в посуд з товстим дном.
03
Моркву нарізати кружечками, також обсмажити і викласти на цибулю. Посолити.
04
Солодкий перець звільнити від насіння, нарізати соломкою і викласти зверху. Посипати подрібненою зеленню і пластинками часнику.
05
Баклажани зарум'янити на олії з обох сторін. Викласти наступним шаром, посолити, посипати зеленню і часником.
06
Помідори помістити на кілька секунд у гарячу воду. Зняти шкірку, нарізати кружечками і викласти на баклажани. Посолити, поперчити, посипати зеленню і часником.
07
Каструлю щільно накрити кришкою. Довести до кипіння, встановити мінімальний вогонь і тушкувати соте близько 50 хвилин, не відкриваючи кришки.
08
Подавати в гарячому або холодному вигляді, посипавши свіжою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)