
Кабачки по-грецьки
Тільки скажіть, яка дивовижна знахідка кабачки для столу будь-якої господині. Вони можуть бути основою як для головної страви, так і стати справжнім делікатесом на званій вечері. Звичайно, наші кабачки по-грецькі є саме такими. Подивіться лишень скільки смачних овочів можуть вдало поєднатись з цим чудом природи. Тут і наповнений сонячним промінням болгарський перець, та стиглий, м’ясистий помідор, і водночас соковита, запашна цибулька, та цей надзвичайно лікувальний, зелений щавель. Як можна втриматись від такого вибухового заряду енергії та поживної цінності?! А ніяк! І не потрібно! Поєднуйте, експерементуйте та готуйте з любов'ю для себе та своїх близьких!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
2 шт.
Борошно 7 1кг
2 ст. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
1 ст. л.
Щавель пучок 100г
100 г
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
100 г
Перець зелений фасований
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Щавель ретельно вимити і крупно нарізати.
02
Цибулю, перець і помідор вимити й нарізати невеликими шматочками.
03
Розігріти в сковороді олію, обсмажити перець і цибулю. Додати щавель, помідор, цукор і сіль. Тушкувати під кришкою 15 хв.
04
Кабачки вимити, нарізати кружальцями, обваляти в борошні і обсмажити в олії, по 1 хв. з кожного боку.
05
Додати тушковані овочі, перемішати і готувати ще 5 хв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)