
Риба в соусі зі шампанського
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сіль Єгипет
за смаком
Шампанське Delamotte Brut біле 12% 0,75л
300 мл.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
20 г.
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
700 г.
Огірки мариновані Aro 3л
100 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
50 мл.
Етапи приготування
01
Цибулю помити, просушити і дрібно нарізати. Рибу (філе) помити і нарізати на порційні шматки. У сковороду налити шампанське і довести до кипіння. Додати сіль, зелену цибулю та рибне філе. Знову довести до кипіння, включити маленький вогонь, накрити кришкою і тушкувати близько 5-7 хвилин.
02
Огірок нарізати скибочками. Додати до риби і тушкувати ще 5-7 хвилин. Рибу дістати зі сковороди, розкласти на тарілки, а соус продовжувати тушкувати на сильному вогні, поки об'єм не зменшиться в 2-2,5 рази.
03
Вимкнути вогонь і додати до соусу вершки. Добре перемішати соус і подрібнити блендером до однорідного стану. Полити рибу соусом і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)