
Риба, зварена в молоці
Не викликає сумніву, що риба – дуже корисний і вкрай необхідний для нашого організму морський продукт. Приготувавши її різними способами, можна зберегти або зменшити кількість цінних речовин, що містяться в ній, зробити її жирною або дієтичною. Сьогодні пропонуємо Вам приготувати варену рибу – досить-таки корисну, низькокалорійну, але ситну страву. Однак варити її будемо в молоці з лимоном. За рахунок цього рибка набуває ніжний молочний смак і тане в роті. Час варіння залежить від різновиду обраної риби, відповідно, воно може бути збільшено або зменшено. За Вашим бажанням з молочного бульйону, що залишився, можна зробити соус, додавши трохи борошна і уваривши до загустіння.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
1 кг
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
250 мл
Лимон
60 г
Лист лавровий
10 г
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
У каструлі молоко закип'ятити, потім вимкнути вогонь і дати трохи охолонути. Додати до молока 1,5 літра води, лимон, лавровий лист і сіль. Покласти рибу і варити близько 15-20 хвилин до м'якості.
02
Потім дістати рибу і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)