
Запіканка з фаршем і рисом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш яловичий
500 г.
Рис пропарений
150 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
200 г.
Морква
200 г.
Капуста
200 г.
Сметана ХМЗ 20%
100 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
3 ст. л.
Куркума Еко 20г
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
У каструлю висипати рис і залити його 3 склянками води. Додати 0,5 ч. л. куркуми і стільки ж солі. Добре перемішати.
02
Поставити каструлю на середній вогонь і варити рис приблизно 20 хвилин після закипання.
03
Поки варитися рис, цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.
04
Моркву натерти на крупній тертці, капусту тонко нашаткувати.
05
На сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю, щоб вона стала прозорого кольору.
06
Потім додати моркву, за смаком посолити і поперчити і смажити ще приблизно 5 хвилин.
07
Розморозити фарш, посолити і поперчити за смаком і перемішати.
08
До томатної пасти і сметани (окремо) додати приблизно 3-5 ст. л. води. Добре перемішати.
09
Форму для випікання змастити олією. Викласти рис і розподілити його рівномірно по поверхні.
10
Зверху викласти капусту рівним шаром і посолити трохи.
11
Полити капусту томатним соусом.
12
Потім рівномірно викласти весь фарш на капусту.
13
На фарш викласти смажену моркву з цибулею і залити зверху сметанним соусом.
14
Форму поставити в розігріту до 180°С духовку. Випікати близько 50-60 хвилин.
15
.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)