
Тарталетки зі свининою в мексиканському стилі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
1,5 ст.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Фарш свинячий
300 г.
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
0,5 ч. л.
Сир Armando Чеддер
150 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
0,5 пучка
Вершки Галичина 33% 950г
1 ст.
Етапи приготування
01
У мисці змішати борошно, масло, одне яйце і 0,5 ч. л. солі, міксером перемішати на невеликій швидкості. Форму для тарталеток змастити маслом, посипати борошном. Розкачати тісто, вирізати 20 кружечків, покласти їх у форму, сформувавши кошички.
02
Розігріти духовку до 180°С. У сковороді обсмажити фарш на середньому вогні, не до повної готовності. Додати чилі і 0,25 ч. л. солі, перемішати.
03
Викласти фарш у формочки, посипати тертим сиром і подрібненою цибулею.
04
В окремій мисці змішати 2 яйця з вершками, посолити. Залити формочки отриманою сумішшю.
05
Випікати 25-28 хвилин, до рум'янцю. Остудити протягом 10 хвилин, після витягнути з форми.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)