
Суп "Мазур дал"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сочевиця червона
200 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Часник
5 шт.
Перець чилі червоний
1 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
4 стеблі
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Куркума Еко 20г
1 ч. л.
Спеція Імбир мелений
1 ч. л.
Кумин Kamis 15г
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
200 г.
Етапи приготування
01
Висипати в каструлю сочевицю, додати нарізану 1 цибулю і 3 зубчики подрібненого часнику, залити 3 ст. води. Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити 15 хвилин на маленькому вогні, при закритій кришці.
02
Влити в каструлю ще 1 ст. води. Розігріти сковороду, покласти на неї вершкове масло, розтопити, влити рослинну олію.
03
Нарізати білі корінці зеленої цибулі. Додати в сковороду з маслом подрібнену 1 цибулю, 2 зубчики часнику розчавленого, нарізані корінці зеленої цибулі, подрібнений перець чилі, обсмажити суміш протягом 5 хвилин на середньому вогні.
04
Додати в сковороду консервовані помідори, куркуму, кумин і мелений імбир. Обсмажити протягом 5 хвилин.
05
Змішати суп із сочевиці із заправкою зі сковороди, половину загальної суміші подрібнити в блендері. Пюре із блендера додати в каструлю з другою половиною супу, поставити на вогонь, довести до кипіння.
06
У мисці змішати дрібно нарізані свіжі помідори і подрібнену зелену цибулю. При подачі розлити суп по тарілках, зверху в кожну викласти в центр суміш із помідорів і зеленої цибулі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)