
Суп із бараниною і капустою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баранина ребро
600 г.
Капуста
800 г.
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
2 шт.
Морква
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Часник
4 зубчики
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
400 г.
Лист лавровий
2 шт.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Сіль Єгипет
за смком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо промити і порізати середніми шматочками.
02
Потім розігріти сковороду і на рослинній олії обсмажити м'ясо.
03
Капусту нарізати невеликими смужками.
04
Перець промити, очистити від зерен і нарізати соломкою.
05
Моркву промити, очистити і нарізати кружечками.
06
Часник і цибулю очистити і дрібно посікти.
07
Викласти половину овочів у велику жаростійку каструлю, зверху за смаком посолити і поперчити.
08
Потім викласти на овочі м'ясо шарами, а також цибулю, часник, моркву, перець, помідори, що залишилися і залити соусом із банки помідорів.
09
Зверху викласти капусту, лавровий лист і все залити водою.
10
Накрити каструлю кришкою і поставити її в розігріту до 200°С духовку на 90 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)