
Равіолі з крабовим м'ясом і вершковим соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
10 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
за смаком
Яйце куряче С0 1шт
1,5 шт.
Масло вершкове домашнє
1,5 ст. л.
Чебрець (тим'ян), шт
1 стебло
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
0,5 шт.
Портвейн Graham's Fine White білий 19% 0.75л
1,5 ст. л.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
4,5 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
1 ст. л.
Шафран Kotanyi натуральний 12г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати в мисці борошно і сіль, сформувати гірку, в центрі зробити ямку, вбити 1,5 яйця, влити воду, виделкою перемішати суміш. Замісити тісто. Залишити на 30-60 хвилин, накривши зверху плівкою.
02
Розігріти сковороду, налити оливкову олію, обсмажити подрібнену цибулю, висипати крабів, протушкувати, влити портвейн, готувати 5 хвилин, процідити суміш через сито, після чого дрібно нарізати.
03
На розігріту сковороду викласти маскарпоне, вершкове масло, натерти пармезан, додати за смаком сіль і перець. Попередньо залити шафран невеликою кількістю води на 15 хвилин, процідити, рідину додати на сковороду до вершкового соусу. Протушкувати протягом 1-2 хвилин.
04
Розкачати тісто, розділити на кілька частин, розкачати ще раз кожне коло тіста, викласти начинку з крабів, накрити зверху другим колом тіста (необхідно, щоб тісто було досить тонко розкачане). Защипнути краї. Відварити на водяній бані. При подачі викласти равіолі на тарілку, полити зверху вершковим соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів













 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)