
Пангасіус, запечений під овочевим соусом та моцарелою
Якщо вам потрібен рецепт швидкої, але ефектної і смачної страви, яку можна подати як за святковий стіл, так і до романтичної або сімейної вечері, тоді однозначно слід готувати рибу. А от як це зробити, щоб ваша вечеря запам'ятався надовго і сподобалася всім, кого ви будете нею пригощати, ми з вами і поділимося. Рибу (для експерименту) ви можете брати щоразу нового виду, щоб спробувати, як це буде не з пангасіусом. Але от для смачного соусу вам потрібні всі ті інгредієнти, які вказані. По-перше, це овочі, а значить соус буде легкий. По-друге, вони містять безліч вітамінів. Ну і звичайно ж аромат, який надає соусу часничок.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе пангасіуса свіжоморожене
800 г.
Перець чилі червоний
1,5 шт.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
1 головка
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сир Славія Моцарела 50%
150 г.
Етапи приготування
01
Очистити помідори, перець, цибулю і часник від шкірки і порізати на невеликі частини.
02
Всі овочі скласти в блендер і перемолоти до стану каші. Посолити і поперчити за смаком.
03
Рибу помити, поперчити і посолити. Скласти в форму для запікання, застелену фольгою.
04
Залити рибу овочевим соусом, зверху розкрошити моцарелу. Поставити форму в заздалегідь розігріту духовку до 180°C на 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)