
М'ясне рагу
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
2 кг.
Капуста білокачанна
500 г.
Картопля фасована
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
240 г.
Часник
50 г.
Морква
80 г.
Перець зелений фасований
500 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати кубиками, додати сіль, перець і покласти в сковороду. Залити м'ясо водою і тушкувати до готовності. Капусту нарізати соломкою. Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками.
02
Розігріти на сковороді олію, обсмажити капусту і картоплю. Цибулю і часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Моркву помити, очистити і нарізати скибочками. Обсмажити моркву, часник і цибулю, а потім додати води і тушкувати до готовності моркви.
03
З'єднати всі овочі з м'ясом і покласти в сотейник. Залити чверть склянки води і протушкувати рагу близько 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)