
Ло-Мейн
2
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби Yoshi Локшина Соба 300г
200г
Крем-суп Savvy Foods Білі гриби та шампіньйони 150г
4шт
Перець Болгарський
1/2шт
Часник
4 зубчики
Цибуля
1/2шт
Овочі Metro Chef Броколі мікс 1кг
1 упаковка
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Шампунь Hugva Herbal Оливкова олія 0,5л
за смаком
Сіль Metro Chef морська харчова помел №0 1кг
за смаком
Цукор Demerara тростинний коричневий 500г
1ч. л.
Олія кунжутна Auchan 240мл
1-2 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Готуємо локшину: відварюємо згідно з інструкцією на пакуванні.
02
Готуємо соус: перемішуємо соєвий соус, кунжутну олію, цукор та імбир.
03
Нарізаємо цибулю, болгарський перець, шампіньйони, часник та броколі. Нагріваємо в воці на середньому вогні масло. Поступово додаємо нарізані овочі та приправляємо сіллю за смаком. Готуємо 5-6 хвилин до золотистого кольору грибів.
04
Додаємо у вок соус й відварену локшину, перемішуємо. Подаємо ло-мейн, прикрасивши свіжою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)