
Часниковий хліб
Ніжний, смачний і запашний хліб тільки своїм ароматом пробуджує в нас звірячий апетит. А часниковий хліб розбудить у нас не тільки бажання підкріпитися. Завдяки цій закусці в нас увірвуться емоції, свобода, відчуття життя і просто комфорту й затишку.
Такий хліб зробить яскравішим смак будь-якої страви. Спробувавши раз часниковий хліб, ви вже не зможете собі відмовити в такому задоволенні. Плюс до всього - готувати таку смакоту зовсім недовго і неважко.
Одна скибочка такого хліба - це денна норма незамінних вітамінів, які подарує вам часник. Якщо ви не любите часник в його звичайній формі, хліб допоможе вам впоратися з цим. Насолоджуйтесь!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Багет французький 335г
2 шт.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Часник
3 зуб.
Зелень мікс 100г
50 г.
Етапи приготування
01
Розрізати багет уздовж на дві половини. Змішати в блендері масло, сіль, часник і зелень, дрібно посічену.
02
Намастити половинки багета отриманою сумішшю.
03
Поставити деко з хлібом, вистелений пекарським папером, в попередньо розігріту до 200°С духовку.
04
Випікати 20-30 хвилин, поки верх не зарум'яниться.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)