
Фрікасе з білої риби
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе Norven тріски без шкіри морожене 450г
600 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Вино Віденський вальс біле напівсолодке 1л
200 мл.
Цибуля шалот 250г
3 шт.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Лист лавровий
1 шт.
Борошно 7 1кг
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
60 г.
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Якщо філе заморожене, розморозити його і промити.
02
Нарізати його на порційні шматочки. За смаком посолити і поперчити і обваляти в борошні.
03
Розігріти сковороду і розтопити на ній вершкове масло (приблизно 30-40 г.). Обсмажити на олії рибу до золотистого кольору (приблизно 1-2 хвилини) з кожного боку. Потім викласти рибу на тарілку.
04
Цибулю-шалот очистити і дрібно нарізати.
05
Для соусу потрібно: збити вершки з яєчним жовтком. У широкому сотейнику розтопити масло, що залишилося і на середньому вогні спасерувати порізану цибулю-шалот.
06
Потім в сотейник додати вино і, збільшивши нагрівання, кип'ятити, поки рідина не випарується на третину.
07
Після чого додати лавровий лист і збиті вершки. Все посолити і поперчити за смаком. Перемішати і довести до кипіння.
08
Коли соус закипить, додати в сотейник смажене філе. Зменшити вогонь і протушкувати ще хвилин 8-10.
09
Після цього зняти з вогню і прикрасити страву січеную петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)