
Фарфале з медом
Фарфале – популярні в Італії макаронні вироби з твердих сортів пшениці, форма яких дуже нагадує бантики або метеликів. Це, мабуть, один з найвеселіших і фантазійних різновидів пасти, який сам по собі краща прикраса для будь-якої страви. Такі кумедні макарони особливо дуже люблять діти. А якщо їх приготувати за нашим рецептом з ніжним філе курки, обсмаженим в соєвому соусі і тягучому солодкому меді, смачно буде настільки, що і за вуха не відтягнеш. Особлива форма фарфале дозволяє легко вбирати соки і смаки продуктів, з якими вони готуються. За рахунок цього страва стає неймовірно соковитою і ароматною. А ще вона дуже ситна, поживна і підійде навіть для святкового столу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби Barilla Фарфале №65 500г
500 г
Філе куряче
500 г
Соус соєвий Kaiseki 1л
3 ст. л.
Мед Літній Мед 750г
4 ст. л.
Масло вершкове домашнє
20 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Філе помити, порызати невеликими шматочками.
02
У високій сковороді в оливковій олії розтопити вершкове масло й обсмажити курку 5 хвилин.
03
Додати соєвий соус і мед.
04
Смажити (активно помішуючи) до готовності.
05
Відварити в трохи підсоленій воді фарфале.
06
Додати макарони до курки, перемішати. Тушкувати ще 3 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)