
Курка в сирній скоринці з картоплею та грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
600 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Часник
2 зуб.
Спеція Перець чорний мелений
5 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
40 г.
Мед Літній Мед 750г
10 г.
Картопля фасована
600 г.
Лимон
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Етапи приготування
01
Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Сир натерти на крупній тертці. Змішати майонез, часник, сир (1/3), мед, лимонний сік, сіль, перець.
02
Картоплю помити, очистити і нарізати тонкими скибочками. Натерти соусом картоплю і курку. Гриби помити і тонко нарізати. Духовку розігріти до 180°C.
03
Викласти у форму для запікання картоплю, потім гриби і курку. Зверху посипати сиром. Поставити форму в духовку і запікати близько 45 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)