
Кальмар під твердим сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кальмар туби свіжоморожені
2 шт.
Печериці Перша Хвиля нарізані 250г
150 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
4 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Сметана ХМЗ 20%
30 г.
Сир Справжній сир Голландський 50%
100 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно промити та відварити кальмари (хвилини 2). Потім нарізати їх соломкою. Гриби нарізати крупними шматочками, цибулю також нарізати, спочатку почистивши. Далі гриби з цибулею підсмажити до золотистого кольору.
02
Потім зварити яйця та нарізати їх соломкою. Кальмари, гриби з цибулею, яйця заправити майонезом та сметаною.
03
Затерти все твердим сиром та поставити у мікрохвильову піч до готовності. Дуже смачно. Подавати в гарячому вигляді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)