
Мигдальне борошно
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мигдаль
400 г.
Етапи приготування
01
Ретельно промити горіхи під проточною водою.
02
Далі мигдальні горіхи висипати в миску і залити окропом. Залишити на 10 хвилин.
03
Злити воду і потримати горіхи близько хвилини під струменем холодної води.
04
Після знову залити горіхи окропом і залишити ще на 10 хвилин.
05
Потім всю воду злити і зняти шкірку з горіхів.
06
Горіхи викласти на паперовий рушник, щоб воно ввібрало всю воду. Перекласти мигдаль на деко і сушити в духовці при температурі близько 100°C протягом 20 хвилин, можна періодично помішувати.
07
Коли мигдаль стане золотистого кольору, вийняти з духовки і залишити охолонути.
08
Засипати в кавомолку по 50 г. горіхів і молоти не довше 10 секунд, інакше горіхи можуть виділити масло і маса загусне.
09
Подрібнений мигдаль просіяти через сито середніх розмірів. Великі частинки горіхів знову перемолоти в кавомолці.
10
Борошно зберігати не довше 30 днів у скляній банці. Якщо необхідно продовжити термін зберігання, то зберігати в пластмасовому контейнері в морозилці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)